Christian Louboutin Dames Sandals Schoenen

Het Cannes Lion Festival is momenteel aan de gang, en Gwyneth Paltrow neemt de feestjes mee. De oprichter van Louboutin Schoenen is er op vakantie en heeft haar typische all-white kledingkast met een kop-tot-teen bloemenprint van Tory Burch weggebroken.

Paltrow’s top- en broekcombo bracht La Croisette op en voelde als een knap alternatief voor het broekpak. Bubblegum roze christian louboutin sandals geaarde de look, terwijl Electric’s Crasher tinten een SoCal-sfeer gaf.

Na het weekend in Camp David in shirtjurken en denim, keerde Melania Trump terug naar meer aangepaste stukken terug in Washington, D.C., de christian louboutin dames schoenen te kiezen om de president en de eerste dame van Panama te groeten. Om de gelegenheid te markeren, trok Trump een bekende poederblauwe schaduw, herinnerde aan de aangepaste jas en jurkcombo die ze droeg naar het inauguratie van dit jaar, maar met een iets meer fashion-forward gevoel.

De Kors jurk was ook in Italië op Cindy Crawford afgelopen week, en waar de ’90s supermodel haar look met een zilveren riem onderstreepte, ging Trump strak. Ze ontwierp een jas en laat Christian Louboutin bloemenpatroon-stilettos de nadruk leggen.

Vroeger vanavond in Washington D.C., omringde Melania Trump haar rol als eerste dame om de Zuid-Koreaanse president Moon Ja-in en zijn vrouw Kim Jung-sook in het Witte Huis te groeten. Gekleed in een roze roze schede door Roland Mouret en Christian Louboutin Sandals, keerde Trump terug naar haar, lachende stijl.

Het subtiele kleurenpalet staat in schril contrast met de zonnige gele Pucci print Trump droeg op maandag om India’s premier Modi te verwelkomen. Inderdaad was de uitstraling veel dichter bij de roze J. Mendel frock Trump dronte voor de trouw van de tesourie Steve Mnuchin’s bruiloft dit afgelopen zaterdag. Het Louboutin Dames Schoenen detail nam de plaats van een taille-cinching riem, een styling truc dat de First Lady heeft gebaseerd op verschillende publieke optredens.